Ελλάδα

Ίλιον: Περιμένουν από τα ξημερώματα για σειρά στο υποθηκοφυλακείο

Ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από τις 09:00 μέχρι τη 13:00 και όπως αναφέρουν πολίτες στο MEGA, εξυπηρετεί περίπου 10 άτομα την ημέρα

Ίλιον: Περιμένουν από τα ξημερώματα για σειρά στο υποθηκοφυλακείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο Ίλιον οι πολίτες περιμένουν στωικά από τα χαράματα προκειμένου να πάρουν σειρά προτεραιότητας για να εξυπηρετηθούν στο υποθηκοφυλακείο.

Το υποθηκοφυλακείο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από τις 09:00 μέχρι τη 13:00 και όπως αναφέρουν πολίτες στο MEGA, εξυπηρετεί περίπου 10 άτομα την ημέρα.

Με τεράστια υπομονή οι πολίτες περιμένουν από τα… άγρια χαράματα έξω από το υποθηκοφυλακείο για να πάρουν σειρά προτεραιότητας, με την ελπίδα πως θα εξυπηρετηθούν εκείνη την ημέρα και δεν θα χρειαστεί να έρθουν άλλη μέρα.

«Ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο προσωπικό να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Αν δεν εξυπηρετηθούμε αναγκαζόμαστε να έρθουμε την επόμενη ημέρα για να πιάσουμε σειρά. Ήρθα νωρίς για να μπορέσω να εξυπηρετηθώ μέχρι το μεσημέρι», δήλωσε ένας πολίτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Υπάρχουν, βέβαια, κι εκείνοι που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και αναγκάστηκαν να έρθουν κι άλλη μέρα…

«Ήρθα την Παρασκευή, δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ. ‘Ημουν το νούμερο 15. Εξυπηρέτησε γύρω στα 7 άτομα εκείνη την ημέρα», δήλωσε άλλος πολίτης.

Όπως καταγγέλλουν οι πολίτες, η ταλαιπωρία είναι μεγάλη, καθώς αναγκάζονται να στήνονται έξω από την υπηρεσία από τα ξημερώματα ώστε να εξυπηρετηθούν.

Δείτε επίσης