Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στην Εισαγγελια οι τέσσερις συλληφθέντες από την εκκένωση της κατάληψης

Έξω από τα δικαστήρια αναμένεται να συγκεντρωθούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας

Θεσσαλονίκη: Στην Εισαγγελια οι τέσσερις συλληφθέντες από την εκκένωση της κατάληψης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τρίτη οι 4 συλληφθέντες από την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Δευτέρας (28/11), ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε το τριώροφο κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Σιατίστης, προχωρώντας άμεσα στον αποκλεισμό της περιοχής.

Δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν έφοδο στο κτήριο και προχώρησαν στην προσαγωγή 8 ατόμων, εκ των οποίων οι 4 συνελήφθησαν στο χώρο της κατάληψης.

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Για τη σύλληψη των τεσσάρων στις 11:00 της Τρίτης θα συγκεντρωθούν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας.

Ακόμα στην πόλη υπάρχουν άλλες δύο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για σήμερα:

Στις 08:00, εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς θα συγκεντρωθούν έξω από το κατάστημα της Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν για τα «λουκέτα» σε πολλά υποκαταστήματα. Στις 18:00, μέλη της ΕΔΥΕΘ θα συγκεντρωθούν στην Τσιμισκή, στο ύψος της Ναυαρίνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ύπαρξη νατοϊκών βάσεων στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης