Ελλάδα

Κολωνός: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 5χρονου: «Αγγελέ μου σήκω, είμαι εδώ»

Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια του μικρού παιδιού - Παρουσιάζει πολυοργανική ανεπάρκεια και είναι σε κωματώδη κατάσταση

Κολωνός: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 5χρονου: «Αγγελέ μου σήκω, είμαι εδώ»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 5χρονο αγγελούδι, που διασωληνώθηκε ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του, όπου διαμένει με την οικογένειά του στον Κολωνό.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Αττικού» νοσοκομείου, παρουσιάζοντας πολυοργανική ανεπάρκεια. Όπως αναφέρουν, οι πληροφορίες, δεν λειτουργούν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως νεφροί, πνεύμονες και ήπαρ.

Γιατροί της ΜΕΘ ανέφεραν πως επειδή τα παιδιά συνήθως έχουν δυνάμεις σε σχέση με τους ενήλικες, πάντα προσβλέπουν σε ένα θαύμα. Όλα θα εξαρτηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόσο έμεινε ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο.

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας

Η μητέρα του αγοριού σε μία σπαρακτική ανάρτησή της εκφράζει την ελπίδα της το παιδί της να γίνει καλά και να μπορέσει να γυρίσει στην αγκαλιά της.

«Άγγελε μου σήκω σε παρακαλώ εδώ είναι η μαμά εδώ! Είσαι δυνατός γαμώτο.!!! Δεν μπορώ χωρίς εσένα ! Δείξε μου πόσο δυνατός είσαι γαμώτο. Μια ευχή να γίνει καλά, μια ευχή!», έγραψε στο Facebook.

Κολωνός: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 5χρονου: «Αγγελέ μου σήκω, είμαι εδώ»

Τί ισχυρίζεται ο πατέρας

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ο πατέρας του παιδιού φέρεται να ήταν ξαπλωμένος και να κοιμόταν, ενώ η μητέρα είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι.

«Κοιμάμαι ακούω φωνές στα αυτιά μου μπαμπά βοήθεια, βοήθεια στο μεταξύ ξυπνάω και βλέπω φλόγες και έχω ενάμιση λίτρο του νερού πολύ λίγο μισό λίτρο. Τι να σβήσει αυτό δεν μου κόψε να πάρουμε κουβέρτα να τυλίξω τον καναπέ προσπάθησα να δω τι γίνεται ανεβάζω. Τώρα βλέπω το μικρό έξω. Έτσι κατάλαβα τι έγινε ρε παιδί μου.

Ποιος άλλος είναι μέσα που λέει το παιδί πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου έτσι έχω πρόβλημα με τη μέση και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» περιέγραψε ο πατέρας των παιδιών, στο star.

Δείτε επίσης