Ελλάδα

Κολωνός: Στην θεία της η 12χρονη και τα αδέρφια της

Με απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων αποχώρησαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κολωνός: Στην θεία της η 12χρονη και τα αδέρφια της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ενάμιση μήνα μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις για τους βιασμούς και την μαστροπεία της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο, το ανήλικο κορίτσι μαζί με τα πέντε αδέρφια του που φιλοξενούνταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αποχώρησαν από την δομή.

Με εισαγγελική απόφαση η 12χρονη και τα αδέρφια της επέστρεψαν στην οικογένεια τους που την δεδομένη στιγμή είναι η θεία τους και η γιαγιά τους και ο πατέρας τους, αφού η μητέρα τους είναι προσωρινά κρατούμενη.

Τα έξι παιδιά βρίσκονται στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας τους με απόφαση της εισαγγελίας ανήλικων, με το μικρό κορίτσι που έχει περάσει τα πάνδεινα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι που παρακολουθείτο από ψυχολόγο, κλαίει συχνά και ζητά τη μητέρα της που έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμη απόφαση στο αίτημα αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star ο πατέρας και τα δυο ενήλικα αδέρφια της οικογένειας σκέφτονται να αλλάξουν στέγη και να φύγουν από τον Κολωνό για άλλη περιοχή, καθώς εκεί έχουν στιγματιστεί.

Δείτε επίσης