Ελλάδα

Αστυνομική καταδίωξη στα Τζουμέρκα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν όχημα χωρίς πινακίδες και ξεκίνησαν να το καταδιώκουν και τότε πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον τους.

Αστυνομική καταδίωξη στα Τζουμέρκα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από δυνάμεις της Άρτας και των Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενός οχήματος, επιβάτες του οποίου νωρίτερα, είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών που περιπολούσαν σε χωριά των Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με το Epiruspost λίγο πριν τις εννέα το βράδυ περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων ενώ βρισκόταν κοντά στο χωριό της Κυψέλης εντόπισε όχημα χωρίς και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα να κινείται ύποπτα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να καταδιώκουν το όχημα και τότε ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που αναφέρει ο ειδησειογραφικός ιστότοπος, οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν όπλο τύπου Καλάσνικοφ, ενώ από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στα Γιάννινα και την Άρτα.

Μπλόκα και περιπολίες έχουν αυξηθεί στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το ύποπτο όχημα.

Δείτε επίσης