Ελλάδα

Κιβωτός: Νέος ανήλικος κατήγγειλε ασέλγεια - Κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα

Πρόκειται για 15χρονο από τη δομή στο Βόλο, ο οποίος είχε αναφερθεί στην κατάθεση του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου: Κι άλλος ανήλικος καταγγέλλει ασέλγεια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου στην Κιβωτό του Κόσμου «βλέπει» το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ένας ανήλικος από τη δομή του Βόλου, ο οποίος κλήθηκε μυστικά να καταθέσει, κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές της Αθήνας, ότι ηγετικό στέλεχος της δομής του, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, που κατήγγειλε πρώτος.

Ο 19χρονος είχε αναφέρει για τον ανήλικο, εκτός από τη δική του κακοποίηση και έτσι αναζητήθηκε ο ανήλικος από τις αρμόδιες αρχές. Μόλις τα στελέχη της αστυνομίας τον εντόπισαν ταξίδεψαν από την Αθήνα στον Βόλο, τον βρήκαν και του πήραν κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά μεγέθη της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά και την περιουσία που φαίνεται να κατάφεραν να αποκτήσουν πρεσβυτέρα και πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με το Mega, μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο των Aρχών έχει μπει μία μεζονέτα εμβαδού 105,5 τετραγωνικών μέτρων, στη Ραφήνα το οποίο ανήκει στην πρεσβυτέρα και στον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο στο συμβόλαιο φαίνεται πως η οικία αγοράστηκε στο όνομα της «Κιβωτού».

Δείτε επίσης