Ελλάδα

Άλιμος: Σύλληψη γυναίκας-«τσαντάκια» - Έσερνε στο έδαφος τα θύματα και τα χτυπούσε

Η 36χρονη ορμούσε σε γυναίκες οι οποίες είτε περίμεναν σε στάσεις λεωφορείων είτε κινούνταν πεζές - Εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σε βάρος της

Άλιμος: Σύλληψη γυναίκας-«τσαντάκια» - Έσερνε στο έδαφος τα θύματα και τα χτυπούσε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη σύλληψη μίας 36χρονης, η οποία έβαζε στο στόχαστρό της άλλες γυναίκες και δεν δίσταζε να τις ξυλοκοπήσει προκειμένου να κλέψει τις τσάντες τους, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές στον Άλιμο.

Η 36χρονη συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από ημέρες ερευνών που πραγματοποιούσε η αστυνομία για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 36χρονη έκανε επιθέσεις σε βάρος γυναικών, οι οποίες είτε περίμεναν σε στάσεις λεωφορείων είτε κινούνταν πεζές. Αφού τις έριχνε στο έδαφος, ορμούσε πάνω τους και τις χτυπούσε ώστε να αρπάξει τις τσάντες τους.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 11 ετών και 6 μηνών για ληστείες κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της Τρίτης στον Άλιμο, μετά από πολυήμερη αναζήτηση και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 36χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 11 ετών και 6 μηνών, για ληστείες κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Ειδικότερα, η 36χρονη προέβαινε σε επιθέσεις σε γυναίκες που κινούνταν πεζές ή ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων, προκειμένου να αρπάξει τις τσάντες τους.

Διαρκούσης της ληστείας, επιδείκνυε ιδιαίτερη βιαιότητα, σύροντας τις γυναίκες στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Προκειμένου να ολοκληρώσει την εγκληματική της πράξη, δε δίσταζε να ορμήσει πάνω στο θύμα που μόλις είχε ρίξει στο έδαφος, προκαλώντας του με χτυπήματα σωματικές βλάβες.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε επίσης