Ελλάδα

Έμμα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας της - «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι»

Το συγκλονιστικό μήνυμα στην 40χρονη μητέρα στην οποία πλέον χτυπά η καρδιά της 21χρονης Έμμας μετά τη μεταμόσχευση

Έμμα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας της - «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Να σκέφτεται ότι η καρδιά που χτυπάει μέσα της είναι μια καρδιά λιονταρίσια»... ραγίζει τις καρδιές μας το μήνυμα της μητέρας της 21χρονης Έμμας προς τη 40χρονη γυναίκα, στην οποία πλέον χτυπά η καρδιά της νεαρής φοιτήτριας, μετά τη μεταμόσχευση.

Αν και συντετριμμένοι για τον θάνατο του παιδιού τους, οι γονείς της νεαρής κοπέλας σε μία μεγαλειώδη κίνηση, δώρισαν τα όργανα της κόρης, χαρίζοντας ανάσα ζωής σε ανθρώπους, που δίνουν τη δική τους μάχη.

Σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά μεταμοσχεύτηκε το ήπαρ της Έμμας. Μια καλύτερη ζωή περιμένει και δύο άλλες γυναίκες, μια 55χρονη στο Λαϊκό και μία 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στις οποίες μεταμοσχεύτηκαν οι νεφροί της φοιτήτριας.

Μέσω του Open, η μητέρα της Έμμας στέλνει αυτό το μήνυμα στη 40χρονη λήπτρια καρδιάς: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά, αλλά γιατί δεν πήρε την οποιαδήποτε καρδιά. Πήρε μια καρδιά ατόφιο χρυσάφι, μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

«Θέλω να την παρακαλέσω να την προσέχει σαν τα μάτια της ώστε να συνεχίσει να χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμα. Να τη χρησιμοποιεί μόνο για να κάνει καλό και αν ποτέ για κάποιο λόγο λυγίζει να σκέφτεται ότι η καρδιά που χτυπάει μέσα της είναι μια καρδιά λιονταρίσια, άνηκε στο πιο δυνατό, χαμογελαστό και αισιόδοξο γεμάτο ενέργεια και πείσμα πλάσμα που κατάφερνε ότι έβαζε στόχο. Να χαμογελάει πάντα και να χαίρεται κάθε δευτερόλεπτο με τους ανθρώπους που αγαπάει κυρίως με το παιδάκι της γιατί, όπως σίγουρα ξέρει, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Η μητέρα της Έμμας εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να αγκαλιάσει τη νεαρή μητέρα που πλέον θα ζει με την καρδιά της κόρης της. «Θα ήθελα να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα, αν θα το επιθυμούσε και αυτή, να την αγκαλιάσω όπως αγκάλιαζα το παιδί μου. Από την πιο περήφανη μαμά του κόσμου!».

Δείτε επίσης