Ελλάδα

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Έμμα - Απαρηγόρητοι οι γονείς της

Όλη η Κρήτη αποχαιρέτισε το κορίτσι με την όμορφη καρδιά

Χανιά: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Έμμα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συντετριμμένοι ήταν όλοι όσοι βρέθηκαν στην κηδεία της 21χρονης Έμμας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων.

Η μητέρα και ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που βρήκε τον θάνατο όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, αποχαιρέτισαν το παιδί τους.

Κηδεία

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό για να της απευθύνει το… τελευταίο αντίο.

Συγγενείς, φίλοι της 21χρονης αλλά και της οικογένειας βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ για τον άδικο χαμό της Έμμας.

Έμμα 21χρονη Κηδεία

Τραγική φιγούρα η μητέρα της. Κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα έκλαιγε απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Το ίδιο και ο πατέρας της, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Δεν ήξερα ότι διέθετα τόσες δυνάμεις, πίστεψέ με. Tο μήνυμά μου είναι κανένα άλλο παιδί να μην πάει άδικα. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το δικό μου παιδί πήγε άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι», είπε η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ευχαριστώντας όλους για την στήριξή τους και τονίζοντας ότι η δωρεά οργάνων της Έμμας ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν.

Δείτε επίσης