Ελλάδα

Έμμα: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας

«Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου, μην ανησυχείς για τίποτα»

Έμμα: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της 21χρονης Έμμας της φοιτήτριας που τόσο άδικα χάθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό, στη Θεσσαλονίκη, η μητέρα της Κέλλυ Καμπάκη, έκανε μια αποχαιρετιστήρια σπαρακτική ανάρτηση για το παιδί της, που προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Η μητέρα του κοριτσιού που χάρισε ζωή με την δωρεά οργάνων που αποφάσισαν οι γονείς της, αφότου οδήγησε το παιδί της στην τελευταία του κατοικία στην Κρητική γη, στα Χανιά, με ότι δύναμη της έχει απομείνει, έγραψε έναν αποχαιρετισμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ. Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου… ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα… Θα σ' αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», αναφέρει στη σπαρακτική της ανάρτηση η μητέρα της Εμμανουέλας.

ΕΜΜ

Σήμερα το πρωί οι γονείς, οι συγγενείς, φίλοι, πλήθος κόσμου, μέσα σε κλίμα οδύνης συνόδευσαν την Έμμα στην τελευταία της κατοικία.

Η θλίψη ανείπωτη για τη μάνα και τον πατέρα του κοριτσιού που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα το παιδί τους.

Η κηδεία της Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας έγινε στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.


Τραγικές φιγούρες οι γονείς με την μητέρα της φοιτήτρια να κρατά ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα και να κλαίει απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο πατέρας της 21χρονης που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Δείτε επίσης