Ελλάδα

«Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή»-Μαρτυρία σοκ για την παράσυρση της Έμμας

Νεαρή φοιτήτρια περιγράφει ως αυτόπτης μάρτυρας τις στιγμές πριν και μετά το συμβάν που στοίχισε τη ζωή στην 21χρονη

«Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή»-Μαρτυρία σοκ για την παράσυρση της Έμμας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Κινούμενη απειλή» χαρακτηρίζει αυτόπτης μάρτυρας της παράσυρσης της 21χρονης Έμμας τον τρόπο με τον οποίο έτρεχε το αυτοκίνητο του 26χρονου Αλβανού οδηγού, που προφυλακίστηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το makthess.gr, μια νεαρή φοιτήτρια που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος περιγράφει τις στιγμές πριν και μετά το περιστατικό.

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δημητρίου Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασα στην Εγνατία πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή», περιέγραψε.

Όταν σταμάτησε την Εγνατία, η νεαρή φοιτήτρια είδε το αυτοκίνητο να παρασύρει το θύμα.

«Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων» είπε η νεαρή κοπέλα

Σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει. «Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης