Ελλάδα

Κιβωτός: 75χρονη καταγγέλλει τον π. Αντώνιο για τη μεταβίβαση του σπιτιού της

Η συμπεριφορά των ανθρώπων της Κιβωτού του Κόσμου που «ξένισε» τη γυναίκα που αποφάσισε

Κιβωτός: 75χρονη καταγγέλλει τον π. Αντώνιο για τη μεταβίβαση του σπιτιού της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία γυναίκα 75 ετών κατέθεσε τη δική της καταγγελία το πρωί της Παρασκευής για τη συμπεριφορά των μελών της Κιβωτού του Κόσμου και πιο συγκεκριμένα, του πατέρα Αντωνίου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε συμφωνήσει να μεταβιβάσει ένα ακίνητο της στην "Κιβωτό", λαμβάνοντας εγγυήσεις πως οι άνθρωποι της δομής θα την φροντίσουν εφόσον χρειαστεί καθώς περνούν τα χρόνια.

"Άλλα μου υποσχέθηκε ο πάτερ και άλλα βλέπω τώρα" είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η ηλικιωμένη εξηγώντας ότι στο συμβόλαιο δεν υπήρχε καμία αναφορά σε αυτά που ζητούσε από τους ανθρώπους της "Κιβωτού". "Και παίρνω και ξαναπαίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς. Αυτό έγινε πριν από πέντε μήνες και έκτοτε δεν με ενόχλησαν ποτέ ξανά" συμπλήρωσε η ίδια.

Εξηγώντας πώς έφτασε στην επιλογή αυτή του να μεταβιβάσει το 70τ.μ. σπίτι της στην Κιβωτό του Κόσμου η κυρία Περσεφόνη είπε ότι "εγώ πήρα τηλέφωνο και πήγαμε μαζί με έναν κύριο γνωστό μου που εξυπηρετεί πολύ κόσμο". Η 75χρονη περιέγραψε, μάλιστα, πως όταν πήγε στην Κιβωτό "μας περίμενε ετοιμασία και υποδοχή κτλ κτλ. Έμεινα εγώ με τον πατέρα Αντώνιο για αρκετή ώρα μέχρι που μιλήσαμε για προσωπικά πράγματα".

Η ηλικιωμένη δηλώνει, τέλος, μετανιωμένη για την απόφασή της αυτή καθώς, όπως λέει, "δεν έχω καμία επικοινωνία. Ζω, πεθαίνω, δεν το ξέρουν και ούτε θα το μάθουν. Βεβαίως και μετάνιωσα, βεβαίως. Αλλά δεν το σκέφτηκα στα συμβόλαια".

Δείτε επίσης