Ελλάδα

πατέρας Αντώνιος:«Με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

«Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών» φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star

πατέρας Αντώνιος:«Με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες δηλώσεις του πατέρα Αντωνίου της «Κιβωτού του Κόσμου», έρχονται στη δημοσιότητα για τις κατηγορίες εναντίον του με τις οποίες αναφέρει ότι «με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

Ο ίδιος και η πρεσβυτέρα, δηλώνουν σοκαρισμένοι για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου για τέσσερα κακουργήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να είπε πως «με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών».

Για να προσθέσει, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του: «Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές, θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό».

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή δηλώνει οργισμένη και υπό πίεση, αν και περίμενε, όπως λέει, τις εξελίξεις.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μάς είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, άνθρωποι του πατέρα Αντωνίου ζητούν να δώσουν εξηγήσεις αν κάποιοι έκαναν κακό σε παιδί της δομής.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να μην έχει παραλάβει ακόμη το έγγραφο της απόφασης απομάκρυνσής του και απαγόρευσης εισόδου του σε όλες τις δομές της χώρας, απόφαση που αφορά τον ίδιο αλλά και τους τρεις στενούς συνεργάτες του, που ήδη έχουν απομακρυνθεί.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στη δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατέρα Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα, όμως, ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να αντεπεξέλθουμε», ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου.

Δείτε επίσης