Ελλάδα

Γεωργιάδης:Το Ελληνικό θα είναι η πρώτη σύγχρονη πόλη στον κόσμο με βιώσιμη ανάπτυξη

Το Ελληνικό «θα είναι η πόλη του 22ου αιώνα τον 21ο αιώνα και αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο της Ελλάδος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός

Γεωργιάδης:Το Ελληνικό θα είναι η πρώτη σύγχρονη πόλη στον κόσμο με βιώσιμη ανάπτυξη

Για το καλάθι του νοικοκυριού, το Ελληνικό, την Κιβωτός του κόσμου, τις εκλογές και για πολλά ακόμη θέματα μιλά ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το «καλάθι του νοικοκυριού» που, «ευτυχώς για τους καταναλωτές, δουλεύει», την επένδυση στο Ελληνικό, που όπως λέει «θα είναι η πόλη του 22ου αιώνα τον 21ο αιώνα και αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο της Ελλάδος», αλλά και την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, τις επισυνδέσεις και την περίπτωση της Κιβωτού, μιλάει στο GRTimes, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το «καλάθι του νοικοκυριού» βρίσκεται σε εφαρμογή εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Ποια είναι η πρώτη αποτίμηση από τη λειτουργία του;

Θα ήθελα να θυμηθείτε τους οξείς τόνους που χρησιμοποιούσε η αντιπολίτευση για το καλάθι την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του και συγκρίνετε τους με τους τόνους του παρόντος χρόνου. Βγάζουν πού και πού κάποια ανακοίνωση για την τιμή των όπλων.

Η διαφορά στους αντιπολιτευτικούς τόνους για το καλάθι είναι η αντιστρόφως ανάλογη επιτυχία του. Επειδή βλέπουν ότι δουλεύει για αυτό και δεν φωνάζουν. Αν δεν δούλευε, έχετε καμία αμφιβολία ότι θα ήμουν κάθε μέρα στο στόχαστρό τους; Ευτυχώς για τους καταναλωτές δουλεύει.

Έχετε χαρακτηρίσει την επένδυση στο Ελληνικό ως «το νέο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό». Πώς θα προσδιορίζατε τα χαρακτηριστικά αυτού του προσώπου;

Το Ελληνικό δεν είναι απλώς ένα real estate project όπως πολλοί νομίζουν. Το Ελληνικό θα είναι η πρώτη σύγχρονη πόλη στον κόσμο με βιώσιμη ανάπτυξη, πλήρες πράσινο, μόνο πράσινη ενέργεια, πλήρη ανακύκλωση, όλα ψηφιακά με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Το Ελληνικό θα είναι η πόλη του 22ου αιώνα τον 21ο αιώνα και αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο της Ελλάδος.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του υπουργού στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης