Ελλάδα

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων - Δύο νεκροί

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στο δύσβατο σημείο

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων - Δύο νεκροί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από ύψος 200 μέτρων έπεσε σε γκρεμό φορτηγό στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου στην Κεφαλονιά. Από το δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί, ο οδηγός του οχήματος αλλά και ο συνοδηγός του.

Για την ανάσυρση των νεκρών στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, καθώς το συγκεκριμένο σημείο του νησιού είναι ιδιαίτερα δύσβατο, όπως μεταδίδει το inkefalonia.gr. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και το ΕΚΑΒ.

Όπως μεταδίδει το inkefalonia, στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι χωμάτινος, πλάτους περίπου 3 μέτρων και ήταν λασπωμένος, καθώς στο νησί βρέχει τις τελευταίες δύο ημέρες.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής, με τους τελευταίους να ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις τους τους δύο επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άτυχοι άνδρες εκσφενδονίστηκαν από το φορτηγό κατά την πτώση του στον γκρεμό. Λόγω του δύσβατου του σημείου και της απότομης κλίσης του εδάφους, είναι σχεδόν αδύνατο να ανασυρθεί το φορτηγό, που βρίσκεται 100 μέτρα κάτω από τον δρόμο. Ωστόσο διενεργείται έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος.

Δείτε επίσης