Ελλάδα

Κιβωτός: Καταγγελίες για απειλητικά μηνύματα στα παιδιά που έκαναν αποκαλύψεις

Νέες καταγγελίες στο φως - Τί αναφέρουν τα μηνύματα

Απειλητικό μήνυμα στα παιδιά που άνοιξαν τα στόματα για τις ασέλγειες και τις κακοποιήσεις στην Κιβωτό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με απειλητικά μηνύματα προσπαθούν κάποιοι ή κάποιος να κλείσει τα στόματα των παιδιών που κατήγγειλαν κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, από πρόσωπα που εργάζονταν σε αυτές.

Την στιγμή που ο 19χρονος πρώην φιλοξενούμενος της Δομής που πρώτος κατήγγειλε τον πάτερ Αντώνιο για ασέλγεια, και ακολούθησαν αρκετά παιδιά που έκαναν λόγο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος του, κάποιος έστειλε απειλητικό μήνυμα στα κινητά ορισμένων εξ αυτών.

Πρόκειται για μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα αφού το πρόσωπο που το έγραψε απειλεί άμεσα αυτά τα παιδιά που μίλησαν, δεν παραλείπει να τα ειρωνευτεί αλλά και να τα καταραστεί.

Το μήνυμα αναφέρει: «Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις. Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί βγαίνοντας στα κανάλια, πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε την σκανδάλη. Και μην μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένειά μου και όχι απλά ένα κτίριο».

Το μήνυμα το οποίο εμφανίστηκε στην κυριακάτικη εκπομπή της Σίσυς Χρηστίδου στο MEGA σχολιάστηκε από τον αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα, αναφέροντας ότι η αστυνομία γνωρίζει για αυτά τα απειλητικά μηνύματα και τα ερευνά..

Τέλος για τα όσα γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Κιβωτό του Κόσμου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος κάλεσε τον πατέρα Αντώνιο να αποδείξει εμπράκτως της αλήθεια ή το ψεύδος των όσων έχουν καταγγελθεί.

Δείτε επίσης