Ελλάδα

Καιρός: Θερμοκρασιακά σκαμπανέσβασματα τον Δεκέμβριο - Καμπανάκι Αρναούτογλου

Τί προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος για το τρίτο δεκαήμερο του μήνα

Καιρός: Θερμοκρασιακά σκαμπανέσβασματα τον Δεκέμβριο - Καμπανάκι Αρναούτογλου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με ανάρτηση του ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι τον Δεκέμβριο ο καιρός θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, κυρίως ως προς τη θερμοκρασία.

Ο ίδιος χτυπάει καμπανάκι, ειδικά το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου έχει ως εξής:

«Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και για την αναλογική εκτίμηση του Δεκεμβρίου 2022. Από τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ λογικό να θέλετε διευκρινήσεις για την εκτίμηση του αναλογικού κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα μ' αυτό φαίνεται μια σχετικά μικρής διάρκειας αλλά αρκετά εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού και κυρίως ένα ιδιαίτερα έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανέβασμα!

Όπως σας έγραψα όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις μόνο και μόνο για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου, γιορτινές μέρες που έρχονται!

Μόλις θα πλησιάσουν όμως οι παραπάνω ημερομηνίες θα επανέλθω για να δούμε αν και τι ποσοστό επαλήθευσης θα έχει η αυτή η πειραματικη προσπάθεια καθώς θα μιλάμε για μια εκτίμηση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου!!! Μέχρι τότε βασιζόμαστε σε ότι νεότερο μας δίνουν τα καθημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία…και τα οποία και μεταδίδουμε από ΔΕΥ - ΠΑΡ στις 17:45 και 22:00, στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Δείτε επίσης