Ελλάδα

Φύλλο και φτερό «χρυσός» λογαριασμός του π. Αντώνιου σε δολάρια με 4 συνδικαιούχους

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» παλιές και νέες καταθέσεις του πάτερ Αντώνιου - Χιλιάδες δολάρια σε λογαριασμό του 2018 - Μυστήριο το προφίλ των συνδικαιούχων

Φύλλο και φτερό «χρυσός» λογαριασμός του π. Αντώνιου σε δολάρια με 4 συνδικαιούχους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Παλιές και νέες καταθέσεις του πατέρα Αντώνιου «ξεσκονίζει» η Οικονομική Αστυνομία, τη στιγμή που νέα στοιχεία για την περιουσία του έρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το Live News, ερευνάται συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός του 2018 που περιέχει 150 χιλιάδες δολάρια, με συνδικαιούχους την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή και ακόμη τρεις.

Αναφορικά με τους τρεις συνδικαιούχους, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για... μυστήριο γύρω από το ποιοι είναι. Στον έναν λογαριασμό ο συνδικαιούχος είναι νεκρός, οι άλλοι δύο αφορούν μία ηλικιωμένη γυναίκα με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας κι ένα πρόσωπο αγνώστων στοιχείων.

Αδειάζουν το διαμέρισμά των 135 τμ. στη δομή του Κολωνού

Την ίδια ώρα, άδειασε την Παρασκευή, το διαμέρισμα των 135 τμ. του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του του Κολωνού έφτασαν νωρίς το απόγευμα δύο φορτηγά, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμιση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε πρώτη φάση όλα τα αντικείμενα θα μεταφερθούν σε αποθήκη.

Δείτε επίσης