Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Νέο πακέτο στήριξης από τις αρχές του χρόνου

Όλα τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για να αυξηθούν οι δικαιούχοι της «επιταγής ακρίβειας»

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Νέο πακέτο στήριξης από τις αρχές του χρόνου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο (10/12) με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, πλούσιο παρασκήνιο και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας φιλοξενείται το «Νέο πακέτο στήριξης» για την «Επιταγή Ακρίβειας» από τις αρχές του χρόνου και όλα τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για να αυξηθούν οι δικαιούχοι.

Ακόμα στις σελίδες της εφημερίδας ένα μοναδικό ρεπορτάζ για τα 6 επιδοτούμενα προγράμματα για μακροχρόνια ανέργους, νέους, γυναίκες και άτομα με ειδικές ανάγκες και τις 68.000 νέες θέσεις εργασίας.

Επίσης αυτή την εβδομάδα Η «Βραδυνή της Κυριακής» αποκαλύπτει:

* Το παρασκήνιο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τίρανα με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα και πως η ΑΟΖ ανοίγει την πόρτα της Ευρώπης

* Το ημερολόγιο των πληρωμών - Πότε καταβάλλονται συντάξεις, έκτακτη ενίσχυση 250 ευρώ, επίδομα παιδιού, Δώρο, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

* Το νέο μισθολόγιο στο ΕΣΥ: Αναλυτικοί πίνακες

Διαβάστε επίσης την μεγάλη έρευνα της «Βραδυνής της Κυριακής»: Ο «Γολγοθάς» στα υποθηκοφυλακεία - Ουρές και πολυήμερη ταλαιπωρία για μία σφραγίδα!

Μην χάσετε ακόμα τις δύο μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις, που θα συζητηθούν αυτό το σαββατοκύριακο:

  • Ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος αποκαλύπτει πως «Ρυθμίστηκαν 746.000 δάνεια 43 δισ. ευρώ»
  • Η Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μιλάει για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την στρατηγική της κυβέρνησης για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και τονίζει: «Δεν ιδιωτικοποιούμε το ΕΣΥ».

Η εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Μην την χάσετε...

Δείτε επίσης