Ελλάδα

Καλαμάτα: Τα χρέη τους οδήγησαν στην κοινή αυτοκτονία - Κοντινό πρόσωπο... γνώριζε

Σοκ από την τραγωδία με τη διπλή αυτοχειρία - Τα χρέη «έπνιξαν» τον εργολάβο - Το αποκαλυπτικό σημείωμα με τις εξηγήσεις και το πρόσωπο που ήξερε το μυστικό

Καλαμάτα: Τα χρέη τους οδήγησαν στην κοινή αυτοκτονία - Κοντινό πρόσωπο... γνώριζε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας έπειτα από τη διπλή αυτοκτονία του εργολάβου και της συζύγου του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε δύσβατο σημείο της περιοχής το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Φαίνεται πως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι είναι ο λόγος που προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα. Επίσης, ο εργολάβος φέρεται είχε εκμυστηρευτεί τις προθέσεις του σε κοντινό του πρόσωπο.

Τα χρέη είχαν γίνει θηλιά στο λαιμό ενώ ήταν αρκετά πιεσμένος οικονομικά τα τελευταία χρόνια και αδυνατούσε να ολοκληρώσει τα δημόσια έργα που είχε αναλάβει.

Την απόφαση του 79χρονου εργολάβου ακολούθησε και η συνταξιούχος εκπαιδευτικός σύζυγός του, η οποία βρέθηκε νεκρή στο χείλος του γκρεμού και σε κοντινή απόσταση από το πτώμα του συζύγου της.

Πριν φύγουν και οι δύο από τη ζωή είχαν αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στην κοινή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους όπου θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση για τους λόγους τους οποίους οδήγησαν το ζευγάρι στην κοινή αυτοχειρία.

Δείτε επίσης