Ελλάδα

Κολωνός-Νέα αποκάλυψη:Παντρεμένος με παιδιά ζητούσε από την ανήλικη να φύγουν ταξίδι

Το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε και άλλους βιαστές - Τί λέει ο δικηγόρος της μητέρας της, Απόστολος Λύτρας

Κολωνός-Νέα αποκάλυψη:Παντρεμένος με παιδιά ζητούσε από την ανήλικη να φύγουν ταξίδι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η 33η τακτική ανακρίτρια εξακολουθεί να διερευνά την υπόθεση των βιασμών και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Όπως λένε οι πληροφορίες, μέσα από τις καταθέσεις της ανήλικης στην παιδοψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων, αποκαλύπτονται νέα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, από τις καταθέσεις της ανήλικης αλλά και τις φωτογραφίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση και άλλων ανδρών, οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του Ηλία Μίχου για να βιάσουν το παιδί.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε σχετικά: «Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά».

Σύμφωνα με το MEGA και την ΕΡΤ, υπήρχε άτομο που είχε οδηγήσει τη 12χρονη σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά, ο οποίος μάλιστα της ζητούσε να ταξιδέψουν μαζί, καθώς και ακόμα ένας που την είχε πάει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο Μίχος. Ο «παχουλός» με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν εχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία.

«Μόνο μια συντροφιά ζητούσε αλλά ο κύριος Μίχος μετατρέποντας την σε ένα αντικείμενο του πόθου και ως εμφάνιση αλλά και ως συμπεριφορά τον παρέσυρε τούτη η εφαρμογή που μίλησε μαζί της και γι’ αυτό τον λόγο συναντήθηκε. Ζητάμε από την πρόταση του κυρίου εισαγγελέα που αναμένουμε να την καταθέσει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την θετική απόφαση για την αποφυλάκιση του» δήλωσε ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, προσωρινά κρατούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Δείτε επίσης