Ελλάδα

Σοκ σε κολυμβητήριο στου Ζωγράφου: 21χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 5χρονο αγοράκι

«Μπούκαρε» στα αποδυτήρια την ώρα που το παιδάκι έκανε μπάνιο και το θώπευσε στα γεννητικά του όργανα

Σοκ σε κολυμβητήριο στου Ζωγράφου: 21χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 5χρονο αγοράκι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα αγοράκι μόλις 5 ετών φέρεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης μέσα στους χώρους του κολυμβητηρίου Ζωγράφου.

Ως δράστης φέρεται ένας 21χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε στα αποδυτήρια την ώρα που το αγοράκι έκανε μπάνιο και το θώπευσε στα γεννητικά όργανα.

Ο νεαρός, που φέρεται να προχώρησε δύο φορές στην πράξη, συνελήφθη μετά από καταγγελία του πατέρα του 5χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή

Το καταγγελλόμενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 19:59 της Δευτέρας. Το αγοράκι βρισκόταν στο ντους του κολυμβητηρίου της οδού Ταξίλου 42 και έκανε μπάνιο.

Ξαφνικά, φέρεται ότι τον πλησίασε ο 21χρονος και άρχισε να τον θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Το αγοράκι «πάγωσε».

Έξω από τα αποδυτήρια βρισκόταν ο πατέρας του 5χρονου, στον οποίο το παιδί που, βγήκε αμέσως έξω δεν είπε κάτι για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε από φόβο και ντροπή. Το αγοράκι ξαναμπήκε μέσα και συνέχισε το μπάνιο του όταν ο νεαρός εμφανίστηκε και πάλι μπροστά του και άρχισε για δεύτερη φορά να του αγγίζει τα γεννητικά όργανα.

Το παιδί, αντέδρασε με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια. Ο πατέρας του μικρού κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησε με το γιο του και όταν το παιδί του είπε τα πάντα, κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο κολυμβητήριο, όπου εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη - δεν είχε προλάβει να φύγει - τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ζωγράφου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ στο Τμήμα, πήγε και ο πατέρας του 21χρόνου, λέγοντας ότι το παιδί του πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.

Δείτε επίσης