Ελλάδα

Κρήτη: Απολογούνται για αρπαγή περιουσίας ηλικιωμένης που την είχαν στο γηροκομείο

Οι απολογίες έχουν να κάνουν με μία από τις τρεις δικογραφίες που αφορούν στην λειτουργία της δομής και στην φρικτή μεταχείριση ηλικιωμένων

Κρήτη: Απολογούνται για αρπαγή περιουσίας ηλικιωμένης που την είχαν στο γηροκομείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε εξέλιξη είναι οι απολογίες της ιδιοκτήτριας και συνιδιοκτήτριας του ιδιωτικού γηροκομείου, για την υπόθεση αρπαγής ηλικιωμένης και στη συνέχεια, της αρπαγής της ακίνητης περιουσίας της.

Συγκεριμένα ο ανακριτής εξετάζει μία από τις τρεις δικογραφίες που αφορούν στην λειτουργία της δομής και στην φρικτή μεταχείριση ηλικιωμένων.

Στην εν λόγω δικογραφία εξετάζονται πράξεις πλαστογραφίας πληρεξούσιων, ιατρικών βεβαιώσεων κλπ, και έχουν ήδη απολογηθεί δύο συμβολαιογράφοι, στις οποίες έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, μεταξύ των οποίων και η καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ για εκάστη.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, στην ίδια δικογραφία εμπλέκεται η ίδια κοινωνική λειτουργός που συμμετείχε στους ελέγχους που γίνονταν στη συγκεκριμένη δομή, χωρίς να διαπιστώνει πρόβλημα.

Τρία είναι συνολικά τα ακίνητα για τα οποία καλούνται να απολογηθούν οι ήδη προφυλακισμένες, ιδιοκτήτρια και συνιδιοκτήτρια -μητέρα και κόρη- της δομής.

Δείτε επίσης