Ελλάδα

Κολωνός: Αυτά είναι τα 4 νέα πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη και αναζητούν οι Αρχές

Ο παντρεμένος που ζητούσε εκδρομές και ο 57χρονος που την πίεζε για live streaming - Τέσσερις άνδρες στο «στόχαστρο» των ερευνών - Σε κακή ψυχολογία το παιδί

Κολωνός: Αυτά είναι τα 4 νέα πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη και αναζητούν οι Αρχές
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση των βιασμών και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η 12χρονη έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 4 ακόμα άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή μαζί τους.

Όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πρόκειται για έναν 55χρονο από τη Βοιωτία με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, με τον οποίο βρέθηκε δύο φορές χωρίς όμως να υπάρξει επαφή γιατί της μιλούσε χυδαία. «Αισθάνθηκα άσχημα», είχε είπε η ανήλικη στην κατάθεσή της.

Ακόμα, ερευνάται ένας 47χρονος από την Αθήνα που ήθελε να βρεθούν στο σπίτι του. Η 12χρονη τον είχε περιγράψει ως έναν παχουλό, παντρεμένο, που της πρότεινε να πάνε ακόμη και διήμερη εκδρομή.

Επίσης αναζητείται και ένας 57χρονος που επιχείρησε δύο φορές να τη συναντήσει και επέμενε για Live streaming και φωτογραφίες.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 12χρονη

Στο μεταξύ μιλώντας στο MEGA και στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας, επεσήμανε ότι το κορίτσι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση από ψυχολογικής άποψης.

Μάλιστα υποστήριξε ότι κοντά στην περιοχή όπου φιλοξενείται δεν υπάρχει παιδοψυχολόγος και με ιδιωτική πρωτοβουλία μεταβαίνει σε άλλη κοντινή περιοχή.

Η κατάσταση του παιδιού είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας και συνέχισε λέγοντας: «Στην περιοχή που βρίσκεται δεν υπάρχει ψυχολόγος. Παιδοψυχολόγος υπάρχει σε μια κοντινή περιοχή από εκεί, τον έχει επισκεφτεί και τουλάχιστον έχει γίνει ένα ξεκίνημα με ιδιωτική πρωτοβουλία» αποκάλυψε ο δικηγόρος.

«Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη μητέρα, μέρες που έρχονται. Τη ζητάνε όλα της τα παιδιά» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Από εκεί και πέρα χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός πως συνελήφθη τόσο καθυστερημένα ο επονομαζόμενος «Μιχάλης» που φέρεται να ήταν το «δεξί χέρι» του Ηλία Μίχου ο οποίος εξέδιδε τη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

«Την έρευνα την έχουν αναλάβει η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας. Υπάρχουν και άλλοι…δηλαδή με τους ρυθμούς που πάνε εάν πρόκειται για 213 (εμπλεκόμενους) όπως έχει ειπωθεί, δεν θα τους πιάσουν ποτέ» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Κατά την εκτίμηση του δικηγόρου όσοι θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί καθώς υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις εναντίον τους είναι αρκετοί. «Είναι δουλειά των Αρχών να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να τελειώνει αυτό το μαρτύριο» προσέθεσε.

Μάλιστα ο κ. Λύτρας επισήμανε πως θα ήταν σημαντικό το 12χρονο κορίτσι να δει το πρόσωπο του «Μιχάλη» προκειμένου να είναι ξεκάθαρο εάν τον έχει δει από κοντά ή όχι.

Δείτε επίσης