Ελλάδα

Κόρινθος: Στη φυλακή οι 2 ανήλικοι «εγκέφαλοι» της σεξουαλικής επίθεσης στη 14χρονη

Με μώλωπες σε καρπούς και πόδια η 14χρονη από την ομαδική επίθεση βιασμού-Εφιαλτικές περιγραφές στην κατάθεσή της-Όλο το χρονικό της επίθεσης μες στο σχολείο

Κόρινθος: Στη φυλακή οι 2 ανήλικοι «εγκέφαλοι» της σεξουαλικής επίθεσης στη 14χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την προφυλάκιση δύο εκ των πρωταγωνιστών της απόπειρας βιασμού της 14χρονης μαθήτριας, αποφάσισε η Ανακρίτρια Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ενώ τους τρείς συνεργούς τους, τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, προφυλακίστηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, που φέρονται να οργάνωσαν την σεξουαλική επίθεση σε βάρος της μαθήτριας της Β΄ Γυμνασίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο μαθητές, θα μεταφερθούν στις φυλακές Ανηλίκων στη Κασσαβέτεια του Βόλου. Η ομαδική απόπειρα βιασμού σημειώθηκε, στο τέλος του διαλείμματος, λίγο πριν από της έντεκα το πρωί της Τετάρτης. Για το επεισόδιο ενημερώθηκαν οι καθηγητές, αλλά οι γονείς της ανήλικης πληροφορήθηκαν την απόπειρα βιασμού όταν η 14χρονη επέστρεψε στο σπίτι της.

Το κοριτσάκι, μετά το σοκ που υπέστη και την καταγγελία της μητέρας της στην αστυνομία, πέρασε με τον πατέρα της το κατώφλι της Ασφάλειας Κορίνθου, και παρουσία γυναικών αξιωματικών της υπηρεσίας κατέθεσε για δύο ώρες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια πέντε συμμαθητών της στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη κατέθετε από τις 17:00 έως και τις 19:00 ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε πως η μαθήτρια έφερε μώλωπες και αμυχές στους καρπούς και τα πόδια.

O εφιάλτης

Η επίθεση, όπως είπε, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 προχθές το πρωί, και ενώ είχε ήδη χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις. Τότε ένας από την παρέα την πλησίασε και της είπε να πάνε λίγο πιο πέρα, από την αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες δήθεν για να της μιλήσει για μία φίλη της. Το κοριτσάκι, ανυποψίαστο τον ακολούθησε και τότε ο 14χρονος δράστης, της όρμησε της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η μικρή αντέδρασε, του έριξε μια κλωτσιά και τότε εμφανίστηκαν μπροστά της, οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Όλοι μαζί, έπεσαν πάνω της, τη στρίμωξαν σε ένα απόμερο σημείο και αρχίζουν να την χαϊδεύουν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες, δίνει εντολή στον 16χρονο Ρομά να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το ρούχο της.

Το κορίτσι, με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει πάλεψε με τους επίδοξους βιαστές της και κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα. Οι ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, που προσπάθησαν να βιάσουν τη συμμαθήτρια τους της Β’ Γυμνασίου συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο, με την κατηγορία της ομαδικής απόπειρας βιασμού ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι διώκονται για παραμέληση εποπτείας.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι ήθελαν να βιάσουν την συμμαθήτρια τους και ισχυρίστηκαν πως της έκαναν πλάκα. Την ίδια ώρα το κοριτσάκι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, οι ειδικοί ψυχολόγοι συνέστησαν στους γονείς να απουσιάσει για μερικές ημέρες από το σχολείο προκειμένου να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Δείτε επίσης