Ελλάδα

Εφιαλτική κούρσα για 24χρονη: Οδηγός ταξί της επιτέθηκε σεξουαλικά

Σοκαριστικές περιγραφές από το θύμα για την επίθεση του σάτυρου μες στο ταξί

Εφιαλτική κούρσα για 24χρονη: Οδηγός ταξί της επιτέθηκε σεξουαλικά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σεξουαλική επίθεση από οδηγό ταξί, κατήγγειλε πως δέχτηκε μια 24χρονη κοπέλα, το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του vradini.gr, η κοπέλα, επιβιβάστηκε στο ταξί στη συμβολή των οδών Φυλής και Κοδριγκτώνος στη πλατεία Βικτωρίας. Το όχημα όπως είπε στους αστυνομικούς ήταν μάρκας Skoda Octavia με φιμε τζάμια.

Στη διαδρομή ο ταξιτζής άρχισε να της κάνει αδιάκριτες και άκρως προσωπικές ερωτήσεις, κάτι του ενόχλησε την 24χρονη. Όταν το ταξί, έφτασε στη συμβολή της Λεωφόρου Αλέξανδρας με την Βασιλίσσης Σοφίας, και σταμάτησε στο φανάρι, ο οδηγός άπλωσε το χέρι του και άρχισε να την χαϊδεύει στο πόδι. Η κοπέλα τρόμαξε,άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε από το όχημα . Ο ταξιτζής πάτησε γκάζι και έφυγε πριν το θύμα προλάβει και συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας.

Όταν η κοπέλα συνήλθε από το αρχικό σοκ τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Στην πλατεία Ευαγγελικής Σχολής, έφτασε περιπολικό της αστυνομίας που την μετέφερε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων. Στους αξιωματικούς της υπηρεσίας, κατέθεσε ότι ο δράστης ήταν Έλληνας 35 με 40 ετών, με σκούρα μαλλιά, στραβή μύτη και λοξά δόντια. Κλιμάκιο της Ασφάλειας ελέγχει κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας και καταστημάτων σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει το ταξί και εν συνεχεία τον οδηγό που επιτέθηκε σεξουαλικά στην 24χρονη κοπέλα.

Δείτε επίσης