Ελλάδα

Φάληρο: Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πίσω από την αυτοκτονία του 16χρονου

Το παιδί δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειας από την Ελβετία - Αυτοπυροβολήθηκε με το 9άρι πιστόλι του πατέρα του

Φάληρο: Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πίσω από την αυτοκτονία του 16χρονου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη θλίψη βυθίστηκε η γειτονιά της οικογένειας του 16χρονου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο έφηβος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο που κατείχε νόμιμα ο τραπεζικός υπάλληλος πατέρας του, ενώ προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει στο «112» κι ενημέρωνε για την πρόθεσή του.

Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε οδήγησαν τον 16χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Το παιδί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην Αθήνα μετά τη μετακόμιση της οικογένειας από την Ελβετία.Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το παιδί το παρακολουθούσε ψυχολόγος, ενώ ήταν αντίθετο στον επαναπατρισμό της οικογένειας πριν από έναν χρόνο, όταν και έγινε πρόταση στον πατέρα του να αναλάβει επιτελικό πόστο σε επιχείρηση που εργαζόταν.

Το 9άρι πιστόλι με το οποίο αυτοκτόνησε ο 16χρονος το κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Ο 16χρονος τηλεφώνησε στο 112 και είπε «έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω» ενώ έδωσε και τη διεύθυνση του σπιτιού του. Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τον πατέρα του έξω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να μπουν στο μπάνιο, εντόπισαν αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον ανήλικο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό όπου και εξέπνευσε.

Σε σοκ οι γείτονες
Οι γείτονες της οικογένειας είναι σοκαρισμένοι και μιλάνε για ένα ευγενέστατο παιδί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας γείτονας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια τραγωδία, έχω σοκαριστεί. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήταν ένα ευγενέστατο παιδί. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω».

Δείτε επίσης