Ελλάδα

«Πλαστά τα έγγραφα δωροδοκίας της Καϊλή», λέει ο Δημητρακόπουλος

Αμφισβητεί τα έγγραφα δωροδοκίας της Καϊλή ο δικηγόρος της και ζητά από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος

«Πλαστά τα έγγραφα δωροδοκίας της Καϊλή», λέει ο Δημητρακόπουλος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αμφισβητεί την εγκυρότητα των εγγράφων που δείχνουν δωροδοκία προς την Εύα Καϊλή και τους συγγενείς της ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, τονίζοντας πως είναι «πλαστά».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο δωροδοκίας από το Κατάρ, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα έγγραφα που εμφανίζουν το κράτος του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ να δωροδοκούν την Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της σε τραπεζικούς λογαριασμούς ονομαστικούς στον Παναμά είναι προδήλως και εμφανέστατα πλαστά».

«Θα ζητήσουμε από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος και ποιες οι σκοπιμότητές του» προσέθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Κάλεσε, επίσης, τον πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση Προϊόντων που προέρχονται από Εγκληματική Δραστηριότητα να επιληφθεί άμεσα, ώστε να υπάρχουν δύο υπηρεσίες που θα πιστοποιήσουν την πλαστότητα.

300.000 ευρώ για οικόπεδο στην Πάρο

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, δημοσίευμα της Corriere della Serra, επικεντρώθηκε στην αγορά του οικοπέδου στην Πάρο που έκαναν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι καταβάλλοντας το ποσό των 300.000 ευρώ σε πωλητή από την Αθήνα.

Το οικόπεδο, προοριζόταν, για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας «ώστε η οικογένεια να περνάει τα καλοκαίρια της».

Η αγορά αυτή έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Δείτε επίσης