Ελλάδα

Μητέρα 19χρονου: Χριστουγεννιάτικο «δώρο» η κλήση του πατέρα Αντώνιου

«Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη», είπε η μητέρα του 19χρονου, που καταγγέλλει τον πάτερ Αντώνιο για ασέλγεια

Κιβωτός: «Δώρο» για τον 19χρονο η κλήση για ασέλγεια  του πατέρα Αντώνιου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χριστουγεννιάτικο Δώρο χαρακτηρίζει την κλήση του πατέρα Αντώνιου ως υπόπτου, η μητέρα του 19χρονου από τις καταγγελίες του οποίου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

«Είναι για μας ένα «δώρο» για τα Χριστούγεννα ότι επιτέλους φτάνει η υπόθεση στην Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 19χρονου.

Ο Ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», συγκεκριμένα, καλείται ως ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος μετά τις καταγγελίες από τα δύο ανήλικα αγόρια, του 19χρονου και ενός 15χρονου που ήταν τρόφιμοι.

Επίσης καλείται ως υπόπτος και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες σε βάρος παιδιών, καθώς προέκυψαν ενδείξεις πως οι ξυλοδαρμοί και οι σκληρές τιμωρίες που επιβάλλονταν στα παιδιά ήταν κατόπιν δικής του εντολής.

Εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, ακόμη επτά εργαζόμενοι της Κιβωτού του Κόσμου, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Οι έξι από τους επτά για πρόκληση σωματικών βλαβών στα παιδιά και μία εργαζόμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς φέρεται να μην πήγε σε γιατρό ή στο νοσοκομείο ένα παιδάκι που είχε χτυπήσει.

Πιστεύω στη Δικαιοσύνη

«Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη», είπε η μητέρα του 19χρονου, προσθέτοντας «πιστεύω στην Δικαιοσύνη και περιμένω το παιδί μου να δικαιωθεί. Ξέρω ότι είχαν άλλα πράγματα προτεραιότητα, ξέρω ότι έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε, τώρα ήρθε η σειρά του γιου μου».

Ερωτηθείσα για την πρώτη αντίδραση του 19χρονου, είπε πως υπήρξε «Ηθική ικανοποίηση πρώτα από όλα. “Επιτέλους”, μου είπε, “μαμά, επιτέλους”»:

Αναλυτικότερα, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό», η μητέρα του 19χρονου είπε «Είμαι πανευτυχής που επιτέλους τον καλέσανε. Και η Δικαιοσύνη είναι που θα έχει τον πρώτο λόγο και εγώ πιστεύω στην δικαιοσύνη και ότι θα δικαιωθεί το παιδί μου. Ύστερα από όλο αυτό το θρίλερ που έχουμε ζήσει, και εγώ κι αυτός, και ο αδερφός του. Αισθάνομαι ότι επιτέλους ήρθε η ώρα ακόμα περιμέναμε πως και πως. Ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο γιος μου το περίμενε, γιατί ξέρετε ότι έχει δικηγόρο κι αυτά. Είναι ενημερωμένος πρώτος απ’ όλους. Και ενημερώθηκα κι εγώ, όποτε είμαστε πανευτυχείς. Χριστουγεννιάτικο δώρο από το θεό είναι».

Δείτε επίσης