Ελλάδα

Ίλιον: «Τους έλεγα πως πονάω και δεν σταματούσαν», σοκάρει η μαρτυρία του 15χρονου

«Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι» - Συγκλονιστικά αποσπάσματα από την κατάθεση του 15χρονου

Ίλιον: «Τους έλεγα πως πονάω και δεν σταματούσαν», σοκάρει η μαρτυρία του 15χρονου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν»... Φρικιαστικές είναι οι περιγραφές του 15χρονου για τις αποτρόπαιες πράξεις του ομαδικού βιασμού από τους ανήλικους συμμαθητές του στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

Καταθέτοντας για το μαρτύριό του, ο 15χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων αναφέρεται και στα τέσσερα κορίτσια, που ήταν μπροστά την ώρα του βιασμού και τα οποία βρίσκονται στο «στόχαστρο» των Αρχών.

«Μου έλεγαν: ''Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι''. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», αποκάλυψε ο 15χρονος για τους βιασμούς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

«Δεν μπορούσα να ανασάνω»

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ», είχε δηλώσει στις Αρχές ο 15χρονος για τον ομαδικό βιασμό.

«''Θες κι εσύ;'', ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κατηγορούμενοι σε ένα από τα κορίτσια», είχε ακόμη πει ο 15χρονος στις Αρχές, αποκαλύπτοντας δε ότι υπήρχαν και άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στους βιασμούς.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», είχε αποκαλύψει ακόμη ο 15χρονος στην κατάθεσή του.

Δείτε επίσης