Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Κυκλώνουν ημερομηνίες

Κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ένα μεγάλο αφιέρωμα για την «Ελληνική Οικονομία» και την ειδική έκδοση «Η Βραδυνή-100 χρόνια»

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Κυκλώνουν ημερομηνίες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα (30/12) με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην «Ελληνική Οικονομία».

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Μαζί μια συλλεκτική-έκδοση για τα 100 χρόνια της «Βραδυνής» με 100 ιστορικά πρωτοσέλιδα. Ένα μοναδικό «ταξίδι» πίσω στο χρόνο, που σας προσφέρει η «Βραδυνή» για τα 100ά της γενέθλια.

Στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Κυκλώνουν ημερομηνίες» με όλες τις λεπτομέρειες για «Τα δύο σενάρια που εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου για τις εκλογές».

Επίσης, ρεπορτάζ «Εγγυητής της σταθερότητας στο δρόμο για τις κάλπες ο πρωθυπουργός».

Ακόμα αυτή την εβδομάδα η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα με τεράστιο ενδιαφέρον από την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και τον κόσμο:

* Οι 8 αλλαγές που φέρνει το νέο έτος

* Αυξήσεις σε συντάξεις, κατώτατο μισθό, επίδομα ανεργίας και κατάργηση εισφορών

* Ακρίβεια: Ποδαρικό με ανατιμήσεις στα ράφια, λόγω πληθωρισμού

* Τα 12 ναυτικά μίλια φοβίζουν την Άγκυρα

* Υπόθεση Καϊλή: Η διαδρομή του «μαύρου» χρήματος

* ΟΑΕΔ: Ποιοι δικαιούνται εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ

* Ίλιον: Σκληροί συμμορίτες οι ανήλικοι βιαστές

* Χιονο-βόμβα στις ΗΠΑ: Η Φύση εκδικείται, οι άνθρωποι υποφέρουν

* Άστρα: Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια

* 10 ρεβεγιόν για αξέχαστη Πρωτοχρονιά

Επίσης μαζί με την «Βραδυνή της Κυριακής» και ένα μεγάλο αφιέρωμα για την «Ελληνική Οικονομία»:

* Τι φέρνει το 2023 σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας (Τουρισμός-Ναυτιλία-Χρηματιστήριο-Βιομηχανία-Startups-Πρωτογενής Παραγωγή-Εμπόριο-Εξαγωγές)

* Τι προβλέπουν η Κομισιόν, η Τράπεζα της Ελλάδος, ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και διεθνείς επενδυτικοί οίκοι.

Διαβάστε ακόμα Άρθρα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, με την εγκυρότητα της «ΒτΚ»

Τέλος, μην χάσετε τις δύο μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις, που θα συζητηθούν:

* Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χάρης Θεοχάρης μιλάει για τις προκλήσεις της κυβέρνησης στην οικονομία, την ανάπτυξης και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στραγγάλισε τη μεσαία τάξη με φόρους»

* Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας μιλάει για τις επενδύσεις στην τεχνολογία και την νεοφυή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και υπογραμμίζει την δυναμική της χώρας μας: «Οικονομική πρωταθλήτρια του 2022 η Ελλάδα»

Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα....

Δείτε επίσης