Ελλάδα

Βέροια: «Δεν πέταξα το παιδί μου στο ποτάμι, αυτή είναι η αλήθεια», λέει η 29χρονη

Η υπεράσπιση θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Βέροια: «Δεν πέταξα το παιδί μου στο ποτάμι, αυτή είναι η αλήθεια», λέει η 29χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η αδιανόητη τραγωδία με την 29χρονη μητέρα να πετάει το μόλις 11 μηνών μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Αύριο, Τετάρτη απολογείται η 29χρονη, με τον δικηγόρο της να αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ενώ, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον της 30χρονης μητέρας, η ίδια φέρεται να αρνείται ότι εκείνη σκότωσε το παιδί της.

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ», δήλωσε η μητέρα, μιλώντας αποκλειστικά στο LIIVE NEWS.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό. Μετά δε… δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».

Δείτε επίσης