Ελλάδα

Ρόδος: Στο στόχαστρο των αρχών 19χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης

Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμα 19χρονος ο οποίος καταγγέλλεται για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της 13χρονης

Ρόδος: Στο στόχαστρο των αρχών 19χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου διεξάγουν έρευνες για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 13χρονης.

Συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά από τρεις εισαγγελικές παραγγελίες σχημάτισε δικογραφία για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 σε βάρος μιας 13χρονης με φερόμενο ως δράστη έναν 19χρονο σήμερα ημεδαπό.

Όπως μεταδίδει το dimokratiki.gr η δικογραφία περιλαμβάνει και άλλον έναν 19χρονο ο οποίος καταγγέλλεται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, πράξη που φέρεται να έλαβε χώρα περί τις αρχές Μαΐου 2022 σε βάρος της 13χρονης. Ο τελευταίος νεαρός φέρεται με τη συγκατάθεση της ανήλικης να της προκάλεσε υποξία και εν συνεχεία λιποθυμικό επεισόδιο, σφίγγοντας με τα χέρια του το λαιμό της.

Η 13χρονη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, σε τοξικολογικές εξετάσεις ενώ εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τον Ιούνιο του 2022 είχε αφαιρεθεί εξάλλου προσωρινά η επιμέλεια της 13χρονης από τους γονείς της λόγω εγκατάλειψης – αδιαφορίας, και το παιδί είχε φιλοξενηθεί στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου.

Η ανήλικη επέστρεψε μόλις πρόσφατα στους γονείς της.

Δείτε επίσης