Ελλάδα

Ομόνοια: Πυροβολισμοί έξω από καφενείο μετά από καβγά

Ένας από τους εμπλεκόμενους, με καταγωγή από την Τουρκία, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που αναζητούν τους υπόλοιπους δράστες

Ομόνοια: Πυροβολισμοί έξω από καφενείο μετά από καβγά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην Ομόνοια έλαβε χώρα χθες το βράδυ ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην «καρδιά» της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης έξω από καφενείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Λιοσίων, σημειώθηκε καβγάς μεταξύ τριών ατόμων. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ένας από τους τρεις έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο πολίτης που ήταν μπροστά στο περιστατικό κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί.

Άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον έναν εμπλεκόμενο, ηλικίας 40 ετών με καταγωγή από την Τουρκία μέσα στο καφενείο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον αυτόπτη μάρτυρα ως ένας από τους εμπλεκόμενους στον καβγά.

Εντοπίστηκαν πιστόλι, φυσίγγια και μαχαίρι

Κατά την διάρκεια έρευνας στο χώρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα εννιάρι πιστόλι με 15 φυσίγγια, ένα πιστόλι των 6,35 με γεμιστήρα που περιείχε ένα φυσίγγιο, καθώς και ένα μαχαίρι- «πεταλούδα».

Την στιγμή εκείνη στο κατάστημα έφτασε μια 50χρονη από την Ρωσία, η οποία δήλωσε ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και συνελήφθη.

Μέχρι αυτή την ώρα στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τους εμπλεκόμενους στον καβγά, αλλά και το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια του.

Δείτε επίσης