Ελλάδα

Ζεφύρι: Βίντεο από επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Δυτική Αττική

Βρέθηκε βλήμα όλμου

Ζεφύρι: Βίντεο από επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Δυτική Αττική
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας εκτυλίχθηκε στη Δυτική Αττική για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Κατά την διάρκεια της μεγάλη επιχείρησης, βρέθηκαν αρκετά όπλα, κάλυκες, ναρκωτικά, μέχρι και ένα βλήμμα όλμου.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένα άτομο για διωκτικά έγγραφα, καθώς και 5 για τροχονομικές παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν συνολικά:

2 πολεμικά τυφέκια,
3 διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου,
6 όπλα,
βλήμα όλμου,
200 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων,
γκλοπ και
μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Δείτε επίσης