Ελλάδα

Ιστιαία: Ανήλικος μαθητής τραυματίστηκε κάνοντας παρκούρ σε ταράτσα κτιρίου

Έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Ιστιαία: Ανήλικος μαθητής τραυματίστηκε κάνοντας παρκούρ σε ταράτσα κτιρίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Άγιο είχε ανήλικος μαθητής που έκανε επικίνδυνες φιγούρες μαζί με φίλους του πάνω σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Ο 15χρονος μαθητής δεν πάτησε καλά σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να προσγειωθεί μέσα σε φωταγωγό πολυκατοικίας. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μετά την μεταφορά του στο κέντρο Υγείας και την παροχή πρώτων βοηθειών, επέστρεψε στο σπίτι του.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο μαθητής μαζί με συνομήλικους τους έκαναν ριψοκίνδυνες φιγούρες παρκούρ πάνω σε ταράτσα πολυκατοικίας στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας, επιχειρώντας μάλιστα να πηδήξουν από την μία στέγη σε άλλη.

Καθώς έκανε τις ακροβατικές του προσπάθειες, ο 15χρονος δεν πάτησε καλά σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα στον φωταγωγό μιας πολυκατοικίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Έντρομοι οι φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο. Οι διασώστες μετέφεραν τον ανήλικο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, διενεργεί έρευνα το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Τύχη βουνό

Τύχη βουνό είχε και ένας τεχνικός σε χωριό της Λάρισας χθες το μεσημέρι όταν η κολώνα που ήταν σκαρφαλωμένος και πραγματοποιούσε εργασίες, για άγνωστο λόγο κατέρρευσε ρίχνοντας τον στο έδαφος

Ο τεχνικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει για νοσηλεία προληπτικά.

Την ίδια στιγμή το τοπικό αστυνομικό τμήμα διερευνά τυχόν ευθύνες του εργολάβου για το ατύχημα.

Δείτε επίσης