Ελλάδα

Κολωνάκι:Αυτός είναι ο κλέφτης με το ηλεκτρικό πατίνι που «χτυπούσε» κοσμηματοπωλεία

Έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών από τον ίδιο σε κοσμηματοπωλεία και μία σε φαρμακείο

Κολωνάκι:Αυτός είναι ο κλέφτης με το ηλεκτρικό πατίνι που «χτυπούσε» κοσμηματοπωλεία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 41χρονου, ο οποίος στα τέλη του 2022 συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνακίου γιατί διέπραττε κλοπές από κοσμηματοπωλεία προσποιούμενος τον πελάτη.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών από τον ίδιο σε κοσμηματοπωλεία και μία σε φαρμακείο.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε στο Κολωνάκι να επιβαίνει σε ηλεκτρικό πατίνι, έξω από κοσμηματοπωλείο, προτού εισέλθει και προβεί σε μία ακόμα κλοπή.

Τώρα, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε τα στοιχεία του με σκοπό να διαπιστωθεί αν διαπράχθηκαν περισσότερες κλοπές από τον ίδιο σε κοσμηματοπωλεία και όχι μόνο.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού που διέπραττε κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης και ο οποίος συνελήφθη την 23-12-2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό από 24-12-2022 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον:

ΛΕΜΠΕΣΗ Παναγιώτη του Δημητρίου και της Κωνσταντίνας, γεννηθέντα την 5-7-1981 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 29-6-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

κλεφτης3
κλεφτης2
κλεφτης1

Δείτε επίσης