Ελλάδα

Λετίθια και Μαρί Σαντάλ αλά μπρατσέτα στην Αθήνα - Τέλος στην πενταετή κόντρα τους

Δείτε τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες των ισπανικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία οι δύο γυναίκες τα έχουν βρει…

Λετίθια και Μαρί Σαντάλ αλά μπρατσέτα στην Αθήνα - Τέλος στην πενταετή κόντρα τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χθες βράδι η ισπανική βασιλική οικογένεια μαζί με τους υπολοίπους γαλαζοαίματους και άλλους καλεσμένους της οικογένειας του Κωνσταντίνου που είχαν έρθει στην Αθήνα, παραβρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του εκλιπόντος στο ξενοδοχείο King George και εκεί μπήκε ένα τέλος στην από πενταετίας κόντρα της βασίλισσας Λετίθια με την Μαρί Σαντάλ.

Τα ισπανικά ΜΜΕ παρακολουθούν στενά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου καθώς σύσσωμη η ισπανική βασιλική οικογένεια, μεταξύ των οποίων και ο Φελίπε με την Λετίθια, λόγω της στενής συγγένειας με την οικογένεια του εκλιπόντος, βρέθηκε στην Αθήνα: Έτσι, εκτός από την βασίλισσα Σοφία, χθες έφθασαν ο Χουάν Κάρλος, αλλά και ο βασιλιάς Φελίππε με την Λετίθια, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν έρθει οι κόρες τους, Κριστίνα και Έλενα, με τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έκπληξη αναφερόμενα στην αλά μπρατσέτα εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας και της Μαρί Σαντάλ: Μετά το τέλος του δείπνου, ο βασιλιάς Φελίπε έφυγε συνοδευόμενος από τον ξάδερφο του Παύλο και πίσω τους η μεγάλη έκπληξη, με τη βασίλισσα Λετίθια και τη Μαρί Σαντάλ να κουβεντιάζουν ζωηρά.

Όπως γράφει η El Mundo, αυτή η επανένωση δείχνει ότι οι δύο γυναίκες τα έχουν βρει, μετά τον καβγά της βασίλισσας Λετίθια και της πεθεράς της βασίλισσας Σοφίας έξω από τον καθεδρικό ναό της Πάλμα Ντε Μαγιόρκα το 2018. Τότε, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, θέλησε να φωτογραφηθεί μπροστά από την εκκλησία με τις εγγονές της, στο τέλος της πασχαλινής λειτουργίας, ώσπου μπήκε μπροστά της η νύφη της, βασίλισσα Λετίθια, την εμπόδισε και αντάλλαξαν έντονα κάποιες κουβέντες, με τον βασιλιά Φελίπε να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά και τον πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος να κοιτάζει σαστισμένος.

Το βίντεο του καβγά είχε γίνει τότε viral, με την Μαρί Σαντάλ να παίρνει τότε δημόσια θέση και να γράφει στο Twitter: «Έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο», καταδικάζοντας έτσι την βασίλισσα Λετίθια.

Η αντίδραση της Μαρί Σαντάλ, είχε γίνει τότε θέμα συζήτησης, με κάποιες εφημερίδες να σημειώνουν πως ο Φελίπε, ο οποίος μέχρι τότε ήταν εξαιρετικά κοντά στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, είχε απομακρυνθεί και, κυρίως, είχε κρατήσει αποστάσεις από το ζεύγος Παύλου και Μαρί Σαντάλ.

Σύμφωνα με την El Mundo, χθες η Μαρί Σαντάλ φέρεται να ζήτησε συγνώμη από την βασίλισσα Λετίθια, με τη δεύτερη να την αποδέχεται και με την χθεσινοβραδινή κίνησή της να δείχνει δημόσια ότι την συγχώρεσε…

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν ξανά μόνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά δεν υπήρχαν κοινές φωτογραφίες, ενώ όπως σημειώνουν τα ισπανικά μέσα, μια ακόμη έκπληξη της χθεσινής βραδιάς ήταν και το γεγονός πως η βασίλισσα Σοφία έφυγε με τον σύζυγό της, τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος. Χουάν Κάρλος.

Δείτε επίσης