Ελλάδα

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες» είπε η 47χρονη και τράβηξε την καρέκλα

Αρχικά πήγε η ίδια να τον πνίξει με κορδόνι - «Τον βοήθησα, κλώτσησα την καρέκλα», ομόλογησε - Πώς έγινε το έγκλημα

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες» είπε η 47χρονη και τράβηξε την καρέκλα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα σοκαριστικό έγκλημα με έντονο παρασκήνιο αποκαλύφθηκε στο Μοσχάτο, με τον απαγχονισμό ενός 50χρονου άνδρα και την ψυχρή ομολογία μίας 47χρονης γυναίκας, ότι ήταν εκείνη που τον οδήγησε στον βασανιστικό θάνατο, με κίνητρο τις μεταξύ τους οικονομικές διαφορές για τα... χρωστούμενα του θύματος.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι η κατηγορία που βαραίνει τη 47χρονη γυναίκα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας ήταν λογιστής και χρωστούσε λεφτά στην 47χρονη, που έμελλε να γίνει η δολοφόνος του.

Το χρονικό του φονικού

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του λογιστή και είχε μαζί του έναν διαπληκτισμό, μάρτυρες του οποίου έγιναν οι γείτονες.

Η γυναίκα κατέθεσε στις Αρχές πως αρχικά προσπάθησε να τον πνίξει η ίδια με ένα κορδόνι και στη συνέχεια ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, με εκείνη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει.

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες» είπε η 47χρονη και τράβηξε την καρέκλα

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες», φέρεται να του είπε, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, ήταν εκείνη που κλώτσησε την καρέκλα με αποτέλεσμα να απαγχονιστεί.

Η σοκαριστική μαρτυρία

Την ίδια ώρα, γείτονας του άτυχου λογιστή, που συνομίλησε με τη γυναίκα, είπε πως η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος, στη γειτονιά του Μοσχάτου.

«Γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (το όνομα του θύματος)», είπε στο protothema.gr, ο κάτοικος.

«Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω… Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε «Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@»», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι η 47χρονη «γύριζε γύρω – γύρω από την πολυκατοικία ψάχνοντας το θύμα».

Δείτε επίσης