Ελλάδα

Συγκινούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη: «Μη λέτε πως έγινε άγγελος, θυμώνω»

Στις 15 Ιανουαρίου η Ελένη είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 26 της χρόνια, με τους γονείς της να πηγαίνουν στον τάφο με τούρτα.

Συγκινούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη: «Μη λέτε πως έγινε άγγελος, θυμώνω»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για ακόμα μια φορά συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Στις 15 Ιανουαρίου η Ελένη είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 26 της χρόνια, με τους γονείς της να πηγαίνουν στον τάφο με τούρτα.

«Η απουσία της μας έχει στραγγαλίσει την ψυχή, την έχει βάψει με αίμα» λέει η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου και αναφέρει πως επιθυμία της είναι ο κόσμος να την παίρνει αγκαλιά και όχι να της λέει πως η κόρη της έγινε άγγελος στους ουρανούς γιατί θυμώνει».
«Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι γονείς της Ελένης, πηγαίνοντας κάθε 15 Ιανουαρίου στα κοιμητήρια που βρίσκεται το παιδί μου. Είναι για τη μνήμη της, για την ψυχή της, ότι είμαστε εκεί και ποτέ δεν φεύγει από τη μνήμη και την καρδιά μας. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργηθεί ένα συμβουλευτικό κέντρο κατά της έμφυλης βίας που θα φέρει το όνομα του παιδιού μου. Εχει κάνει προσπάθειες ο Δήμος αλλά βρήκε στο υπουργείο κλειστές πόρτες» είπε στο STAR η κυρία Αρμουτίδου.

«49 μήνες και 19 ημέρες ζούμε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, την απόλυτη φρίκη. Η απουσία της μας έχει στραγγαλίσει την ψυχή, την έχει βάψει με αίμα. Εγώ νιώθω τόσο πληγωμένη, τόσο απογοητευμένη, τόσο κατακρεουργημένη, τόσο κατασπαραγμένη που δεν μπορεί να ηρεμήσει η ψυχή μου. Πονάω και θα πονάω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου και να τη συναντήσω. Δεν αντέχεται αυτός ο καημός, είναι καημός αγιάτρευτος. Ο πόνος είναι δυσβάσταχτος, σε τρελαίνει το μυαλό σου, ξυπνάει τραγωδίες, ξυπνάει δαίμονες, ξυπνάει ένστικτα. Δεν θέλω να μου λένε ότι το παιδί μου έγινε άγγελος στους ουρανούς, θυμώνω. Το μόνο που θέλω είναι να με αγγίξουν, να με πάρουν μία αγκαλιά και να πουν "Κούλα είμαι εδώ". Η σιωπή είναι χρυσός» σημείωσε.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Τοπαλούδης αναφέρει: «αυτό που κάνουμε εμείς είναι μία τελετή μνήμης την ημέρα των γενεθλίων της Ελένης μας. Και την ενέργειά μας θέλουμε να τη μοιραζόμαστε με φίλους. Σκοπός της ζωής μας είναι να κάνουμε όσο μπορούμε μία κοινωνία καλύτερη για τα παιδιά μας. Τη Γιορτή της Μητέρας τον Μάιο θα μπορούσε ο πρωθυπουργός, η πρόεδρος, να καλέσει αυτές τις χαροκαμένες μάνες από ένδειξη σεβασμού και μόνο στον ψυχικό Γολγοθά που τραβάνε».

Δείτε επίσης