Ελλάδα

Ανατροπή νταλίκας με πορτοκάλια στον Κηφισό - Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός

Γέμισε πορτοκάλια ο δρόμος - Προβλήματα στην κυκλοφορία - Πώς η νταλίκα εξετράπη της πορείας της

Λεωφόρος Κηφισού: Ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Ταύρου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ταύρου, όταν νταλίκα που μετέφερε πορτοκάλια ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ήταν 3.30 ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο οδηγός νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά, στην λεωφόρο Κηφισού λίγο πριν τη συμβολή με την Αγίας Άννης που μπαίνει στην Λαχαναγορά του Ρέντη,έχασε τον έλεγχο του οχήματός, χτύπησε στο πίσω μέρος της στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη.

Η νταλίκα στη συνέχεια διένυσε μία τρελή πορεία περίπου 100-130 μέτρων, και ντελαπάρισε στον δρόμο. Στο σημείο έχουν σπεύσει η αστυνομία καθώς και γερανοφόρα οχήματα, που προσπαθούν να σηκώσουν την νταλίκα.

Όπως μεταδίδει το megatv.com, τα οπωροκηπευτικά έχουν πέσει και στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού, και μεταξύ άλλων έχουν ρίξει από την σφοδρότητα και μία κολόνα.

Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο έχει κάποιες αμυχές. Στο σημείο βρίσκεται και το ΕΚΑΒ το οποίο ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για 2 ώρες έκλεισε το ρεύμα προς τη Λαχαναγορά, μετά τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, καθώς τα οπωροκηπευτικά έπεσαν στον δρόμο και είναι αδύνατη η έλευση των αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης