Ελλάδα

Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον ψευτογιατρό να κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση

Σε Εκκλησία του Λαυρίου «ψάρευε» για θύματα, πουλώντας ψεύτικες ελπίδες και παίζοντας με ανθρώπινες ζωές, αρπάζοντας έως και 200.000 ευρώ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον ψευτογιατρό να κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τη δράση του ψευτογιατρού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, απεικονίζεται ο 66χρονος απατεώνας να κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο κατηγορούμενος φυσικοθεραπευτής που παρίστανε τον νευρολόγο, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τις πληροφορίες της αστυνομίας, «ψάρευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας για να τους δώσει τις δήθεν «θεραπείες» του.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση, με την οποία «πουλούσε» ψεύτικες ελπίδες, παίζοντας με τον ανθρώπινο πόνο.

«Ψάρευε» πελάτες σε εκκλησία

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του σε εκκλησίες. Συγκεκριμένα, ο 66χρονος εμφανίστηκε στην εκκλησία του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην περιοχή του Λαυρίου, πριν από τρία περίπου χρόνια κι έλεγε στους πιστούς πως είναι γιατρός, ικανός να θεραπεύσει ασθενείς με σκλήρυνση.

Υποστήριζε μάλιστα και πως ο ίδιος αντιμετώπισε πρόβλημα κι έγινε καλά με τη βοήθεια του Αγίου, ενώ υποστήριζε στους υποψήφιους πελάτες πως συνεργάζεται με εξειδικευμένους γιατρούς στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLive, ένας παραολυμπιονίκης παραλίγο να πέσει θύμα του συγκεκριμένου ανθρώπου, καθώς του πρότεινε θεραπεία με μία ένεση κάθε 6 μήνες, ωστόσο, οι γονείς του αθλητή δεν ήταν σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του ψευτογιατρού κι έτσι η «θεραπεία» δεν ξεκίνησε ποτέ.

Δείτε επίσης