Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο - Πάνω από 35.000 ευρώ η λεία

Οι διαρρήκτες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του διπλανού καταστήματος

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο -  Πάνω από 35.000 ευρώ η λεία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ρολόγια και κοσμήματα αξίας πάνω από 35.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από το κοσμηματοπωλείο επί της Εγνατίας οι δράστες, που μπήκαν στο κατάστημα ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο του διπλανού, εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Προκάλεσαν μάλιστα και μεγάλες υλικές ζημιές, με τους ιδιοκτήτες να εμφανίζονται συντετριμμένοι στο κατάστημα, προκειμένου να μαζέψουν τα κομμάτια τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το ριφιφί συνέβη μετά τη μία τα ξημερώματα, με τους δράστες να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους, αφού δε φαίνεται να συνάντησαν εμπόδιο στο έργο τους, μέχρι να φτάσουν στον τοίχο που τρυπήσαν προκειμένου να εισέλθουν στο κοσμηματοπωλείο.

Κι αυτό γιατί, η πόρτα του διπλανού, εγκαταλελειμμένου καταστήματος που βρίσκεται επίσης επί της Εγνατίας, ήταν ορθάνοιχτη. Το κατάστημα αυτό είναι ξενοίκιαστο εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, ενώ μέχρι τότε ήταν φούρνος.

Πλησίον του, ωστόσο, βρίσκεται η επίσης εγκαταλελειμμένη στοά Κολόμβου, με την οποία συνδέονται.

Οι «ποντικοί», λοιπόν, δεν αποκλείεται να μπήκαν στο εγκαταλελειμμένο κατάστημα και από τη Στοά Κολόμβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, βρίσκεται κοντά στα ίχνη των δραστών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «τη δουλειά» έκανε τουλάχιστον ένας δράστης, ενώ έξω από το κατάστημα τον περίμενε τουλάχιστον ένας ακόμη με αυτοκίνητο, ως «τσιλιαδόρος», ο οποίος μάλιστα εθεάθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, αλλά πρόλαβε και «έγινε καπνός».

Πηγή: grtimes.gr

rififi_

rififi_2

rififi_3

rififi_4

Δείτε επίσης