Ελλάδα

Αναβιώνει ο εφιάλτης για την baby sitter - Ξεκινά η δίκη για τον βιασμό της

Κατηγορούμενος ο «Πάνος ο ερωτιάρης» που τη «ψάρεψε» το θύμα του μέσω των social media, παριστάνοντας πως έψαχνε για baby sitter

Αρχίζει η δίκη για τον βιασμό της baby sitter - Πως ζει σήμερα η 18χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο ακροατήριο θα αναβιώσει η υπόθεση της 18χρονης που πήγε να εργαστεί ως baby sitter και έπεσε και στα νύχια ενός διεστραμμένου τύπου ο οποίος της έκλεισε ραντεβού μέσω Facebook, δήθεν για να προσέχει την 3ετών κόρη του και τη βίασε.

Συγκεκριμένα, η δίκη,. με κατηγορούμενο τον 31χρονο άνδρα που χρησιμοποιούσε το nick name «Πάνος ο Ερωτιάρης» αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος ζητεί να μην μεταχθεί στο δικαστήριο από τις φυλακές Γρεβενών, όπου είναι και να εκπροσωπηθεί απο τη δικηγόρο του η οποία ανελαβε απο την υπηρεσία Νομικής Βοήθειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση προς το δικαστήριο, όπου επικαλείται σοβαρούς λόγους, οι οποίοι συνίστανται στο ότι, κατά τους ισχυρισμούς του, απειλείται η ζωή του από τους κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί για όσο διαρκέσει η δίκη.

Δηλαδή, ο κατηγορούμενος ήθελε να αποφύγει τη μεταγωγή του απο τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατούνται άτομα που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ο μικρόκοσμος των κρατουμένων δεν ανέχεται τέτοιου είδους πράξεις, σε βάρος γυναικών και παιδιών με αποτέλεσμα να φοβάται για τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα.

Η κοπέλα, που έπεσε θύμα της πράξης του 31χρονου, η οικογένειά της και ο συνήγορος που την εκπροσωπεί, Γαβριήλ Γαβιηλίδης, αναμένουν πως η δικαιοσυνη, που έχει πλέον το λόγο για την υπόθεση, θα πράξει τα αυτονόητα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τον κατηγορούμενο

Η ζωή της κοπέλας σήμερα

Ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε στις 20 Μαρτίου 2022. Ο δράστης που χρησιμοποιούσε το προσωνύμιο «Πάνος Ερωτιάρης», προσέγγισε την κοπέλα μέσω Facebook προφασιζόμενος ότι ψαχνει baby sitter για το κοριτσάκι του και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων, κατάφερε να την πείσει να μεταβεί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της.

Η κοπέλα ανυποψίαστη, επισκέφθηκε τον χώρο και ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε. Μάλιστα, οταν μπήκε στο κολαστήριο της Φιλαδέλφειας και ζήτησε να δει το παιδί, ο άνδρας της ειπε οτι ειναι καθ’οδον, προσποιούμενος οτι μιλάει στο τηλέφωνο με φιλικά του προσωπα.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η κοπέλα από τον περασμένο Μάρτιο, που δέχτηκε την σεξουαλική επίθεση και για αρκετο καιρό, λάμβανε καθημερινά ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, 4-5 χάπια αντιρετροΐκά για xημειοπροφύλαξη προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να έχει μολυνθεί από τον ιό HIV, ενώ έχει και ψυχολογική στήριξη για να καταφέρει να συνθέσει τα κομμάτια του κατακερματισμένου της εαυτού.

Σήμερα, λένε οι πληροφορίες, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, παρακολουθείται από ψυχολόγους, με πολύ μεγάλο κόπο έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις χωρίς όμως να καταφέρει την εισαγωγή της σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα όμως προκειμένου να βρει το δρόμο της, γράφτηκε σε ένα ΙΕΚ με παραϊατρικά επαγγέλματα και πληροφορίες λένε ότι τα πηγαίνει πολύ καλά.

Η αγγελία στο Facebook

Οταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περνούσαν χειροπέδες στον 33xρονο σήμερα, «Πάνο Ερωτιάρη», όπως του άρεσε να τον αποκαλούν στα social media, ξεκίνησαν να αποκαλύπτονται σιγά-σιγά οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ο περίεργος τύπος από τον Πειραιά χρησιμοποιώντας διάφορα προφίλ στο Facebook ζητούσε δήθεν baby sitter, στοχεύοντας σε νεαρά κορίτσια που θα ήταν τα σεξουαλικά του θύματα. Στην περίπτωση της 18χρονης, ο ίδιος έστειλε πρώτος μήνυμα βλέποντας ότι η κοπέλα έψαχνε δουλειά για να καλύπτει τα έξοδά της. «Καλησπέρα, είδα στην ομάδα ότι ζητάς εργασία.

Εχουμε ένα παιδάκι 3 ετών και θέλουμε κοπέλα για τρεις ώρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορείς να πιάσεις άμεσα αν θες, γιατί σήμερα έφυγε η κοπέλα που είχαμε. Τα χρήματα είναι 20 ευρώ για τρεις ώρες αν ενδιαφέρεσαι» ήταν το κείμενο που έστειλε στη 18χρονη εκμεταλλευόμενος την ανάγκη που είχε για δουλειά. Και όταν εκείνη δέχτηκε, την παρέσυρε και με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

«Νομίζω οτι δεν το ήθελε»

Οκατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι όλα τα έκανε υπό την επήρεια ουσιών ζητώντας «ειλικρινά συγγνώμη», ωστόσο, δεν έπεισε εισαγγελέα Πρωτοδικών η οποία στην πρότασή της προς το Δικαστικό Συμβούλιο ζητησε να μείνει προφυλακισμένος και να παραπεμφθεί σε δίκη τόσο για τον βιασμό της baby sitter όσο και για την απειλή σε άμεσο κίνδυνο της ζωής της

. Ο βιαστής «Πάνος ο ερωτιάρης» είπε μεταξύ αλλων πως: «Οταν πήγα στο δωμάτιο με την κοπέλα το μαχαίρι το είχα πάνω μου στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού μου. Στο δωμάτιο μέσα απείλησε την κοπέλα με το μαχαίρι. Εκείνη έβλεπε το δωμάτιο και εγώ, νομίζω, ήμουν πίσω της. […]Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι μόνο ότι η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, εγώ σκαρφάλωσα πάνω της. Η συνουσία διήρκεσε περίπου 3 λεπτά. Η κοπέλα δεν μιλούσε. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Δεν θυμάμαι για την απειλή, αλλά νομίζω ότι δεν το ήθελε. Τη στιγμή που ήρθε η κοπέλα έλειπε η μέλλουσα γυναίκα από το σπίτι γιατί είχε πάει για καφέ. Εγώ βρήκα την ευκαιρία και έκανα χρήση χαπιών. Οταν ήρθε η κοπέλα ήμουν φτιαγμένος. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη».

panos_

Δείτε επίσης