Ελλάδα

Συνελήφθη ο Αλβανός δολοφόνος του «Αμερικανού» - Πέταξε το όπλο στη θάλασσα

Συνελήφθη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Χειροπέδες και σε Βούλγαρο φίλο του για υπόθαλψη εγκληματία

Συνελήφθη ο Αλβανός δολοφόνος του «Αμερικανού»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός δράστης που σκότωσε τον 47χρονο «Αμερικανό» στη μέση του δρόμου, στο κέντρο της Καλαμάτας, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος συνελήφθη στην περιοχή Ακρογιάλι κοντά στις Κιτριές. Ο ίδιος κρυβόταν στο βουνό, ενώ χθες μετέβη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου τον φιλοξενούσε Βούλγαρος φίλος του. Η αστυνομία του πέρασε εκεί χειροπέδες, όπως και στον φίλο του για υπόθαλψη εγκληματία και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον «Αμερικανό», το πέταξε στη θάλασσα.

Το θύμα ήταν γνωστός στη Μεσσηνία με το παρατσούκλι «Αμερικανός» και είχε κατηγορηθεί πριν έναν χρόνο για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Για τη δολοφονία έχουν συλληφθεί ακόμη τρεις.

Ήταν εκφοβισμός;

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να πυροβόλησε για εκφοβισμό καθώς, αν ήθελε να σκοτώσει τον 47χρονο, θα τον πυροβολούσε περισσότερες φορές και όχι στο πόδι, αλλά σε καίρια σημεία του σώματός του.

Για κακή τύχη του «Αμερικάνου», όμως, η σφαίρα χτύπησε κεντρική αρτηρία, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Παρ' όλο που το ασθενοφόρο τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν προσωρινά να τον επαναφέρουν, είχε χάσει τόσο αίμα που δεν άντεξε και υπέκυψε στο χειρουργείο.  

Δείτε επίσης