Ελλάδα

Ξάνθη: Συμμορία ληστών εισέβαλε σε σπίτι και τσάκισε στο ξύλο 84χρονο

Στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο πρόσωπο ο 84χρονος, που έπεσε θύμα ληστείας.

Ξάνθη: Συμμορία ληστών εισέβαλε σε σπίτι και τσάκισε στο ξύλο 84χρονο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Άγνωστοι εισέβαλαν, περίπου, στις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης , σε μία διώροφη κατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού,ένα χιλιόμετρο έξω από την Ξάνθη, τους λήστεψαν και ξυλοκόπησαν έναν 84χρονο.

Οι ληστές, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν τρεις, μπήκαν στο σπίτι, όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι, χτύπησαν με απίστευτη αγριότητα τον ηλικιωμένο άνδρα στο πρόσωπο, προκειμένου να τους παραδώσει χρήματα και τιμαλφή που κατείχε το ζευγάρι.

Όπως μεταδίδει το megatv.com, ο 84χρονος φέρει πολλά τραύματα, όλη η αριστερή πλευρά είναι χτυπημένη καθώς τον τραυμάτισαν με την πίσω πλευρά κυνηγετικού όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδίστακτοι ληστές αφαίρεσαν περίπου 40.000€ και χρυσαφικά, ένα ρολόι, και ένα κυνηγετικό όπλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημενη και συχνά σημειώνονται ληστείες σε σπίτια.

Μέσα σε μία εδομάδα έγινε άλλο ένα περιστατικό, σε ένα χωριό λίγο πιο μακριά από το σπίτι που έγινε η ληστεία.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτια, περίπου στις 10.30 το πρωί στο τρίτο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, άνοιξαν το σεντούκι και πήραν χρήματα, τους είδε ο γείτονας και βγήκε έξω, οι ληστές τον χτύπησαν και απέσπασαν και από αυτόν χρήματα.

Δείτε επίσης