Ελλάδα

Χαμός στο Μαρούσι: Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη

Πλημμύρισε η υπόγεια διαβάση στη Σπύρου Λούη. Δείτε live τα προβλήματα στην κίνηση λόγω της κακοκαιρίας

Εγκλωβισμένα οχήματα στο Μαρούσι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 10 το πρωί η Αττική με τους κατοίκους της να λαμβάνουν μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Η προτροπή των αρχών είναι οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις ενω έχουν ήδη προκληθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων με οχήματα να εγκλωβίζονται στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι.

Την ίδια ώρα σε ποτάμι είχε μεταβληθεί η Βασ. Σοφίας, ενώ χαλάζι έπεσε στη Λ. Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα, δε, με τον διευθυντή ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο r οι πολίτες στην Αττική θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τις επόμενες 4-5 ώρες όπου τα καιρικά φαινόμενα θα κορυφωθούν.

«Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικότερα και θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κυρίως τις βραδινές ώρες» πρόσθεσε ο κ. Λαγουβάρδος σημειώνοντας ότι το μέτωπο της κακοκαιρίας κινείται προς τα ανατολικά με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση, τις καταιγίδες τους δυνατούς ανέμους και τη χαλαζόπτωση.

Στην Αττική η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της με καταιγίδες και χαλάζι ακόμα και σε περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας ενώ τα έντονα φαινόμενα τις προηγούμενες ώρες σάρωσαν τη δυτική Ελλάδα και ειδικά τη Ζάκυνθο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων διεκόπη λίγο μετά τις 11 το πρωί η κυκλοφορία στην Πειραιώς στη διασταύρωση με Πέτρου Ράλλη προς Πειραιά και στη διασταύρωση με Χαμοστέρνας προς Αθήνα με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται περίπου μια ώρα αργότερα.

Διακοπή κυκλοφορίας υπήρξε στην έξοδο Λαχανά επί του Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία, στη Βουλιαγμένης από Ανθέων έως Ζέππου στο ρεύμα προς Αθήνα με την κίνηση να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 12.

Κλειστή παραμένει μετά τις 12 η παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η οδός Ωκεανίδων στον Ασπρόπυργο

eidopoihsh_

louh

louh2

Δείτε live τα προβλήματα στην κίνηση λόγω της κακοκαιρίας

Δείτε επίσης