Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα λόγω της κακοκαιρίας - Live εικόνα

Δρόμοι πλημμύρισαν. Αυστηρή προειδοποίηση από την Αττική Οδό: Περιορίστε τις μετακινήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα λόγω της κακοκαιρίας - Live εικόνα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έντονη κακοκαιρία και στην Αττική προκαλεί το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο έχει ενισχυθεί και επηρεάζει τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες .

Σε αρκετές περιοχές βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ αρκετοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, ενώ στο κέντρο της Αθήνας ρίχνει έντονο χαλάζι.

Στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Ατικής καταγράφονται εικόνες παράλυσης μ τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται επί ώρες μέσα στα οχηματά τους που είναι ακινητοποιημένα.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο Μαρούσι, όπου αυτοκίνητα «πνίγηκαν» στην λίμνη που είχε δημιουργηθεί στον δρόμο. Συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, πολύ κοντά στο στάδιο, όπου αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν.

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία, υπάρχουν κλήσεις για άντληση υδάτων στον Πειραιά, όπου έχουν πλημμυρίσει δρόμοι γύρω από το λιμάνι και το Πασαλιμάνι. Υδατα έχουν συγκεντρωθεί και στη λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα φαινόμενα ήταν αρκετά έντονα στα νότια προάστια και το κέντρο της πόλης, όπου έπεσε και χαλάζι.
Η κίνηση στο Λεκανοπέδιο Αττικής, μέχρι και αυτή την ώρα, διεξάγεται με σημαντικά προβλήματα. Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί επί της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Αττική Οδός: Περιορίστε τις μετακινήσεις

Κίνηση τώρα καταγράφεται επί της λεωφόρου Μεσογείων, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα. Μποτιλιαρισμένη είναι και η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, τμηματικά. Οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος του Αλίμου.

Χαμηλές ταχύτητες θα συναντήσουν οι οδηγοί που οφείλουν σήμερα να οπλιστούν με υπομονή, και στο κέντρο της Αθήνας. Στο τιμόνι είναι κολλημένοι όσοι κινούνται επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου.

Εικόνα της κίνησης, ώρα 13:00

κινηση_


Δείτε επίσης