Ελλάδα

Πλημμύρισε το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας - Απομάκρυναν τα παιδιά

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πλημμύρες σε πολλά κτίρια εκ των οποίων και στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας - Επιχείρηση απομάκρυνσης των παιδιών

Πλημμύρισε το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας - Απομακρύνουν τα παιδιά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι τοπικές χαλαζοπτώσεις που σημειώνονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας και στην Αττική αφήνουν το αποτύπωμά τους με πλημμύρες σε κατοικίες και δημόσια κτίρια.

Οι σχολικές αίθουσες του 3ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας πλημμύρισαν γι' αυτό και γονείς, με τη βοήθεια των δασκάλων και της πυροσβεστικής απομάκρυναν τα παιδιά για λόγους ασφαλείας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο σχολείο είχε πλημμυρίσει και στο παρελθόν. Μετά την πλημμύρα είναι άγνωστο το πότε θα λειτουργήσει ξανά το νηπιαγωγείο.

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία», έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Γεράρδης, πατέρας ενός κοριτσιού στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Δείτε επίσης