Ελλάδα

Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό: Μου ζήτησε 100.000 να θεραπεύσει την τύφλωσή μου

Θύμα του ψευτογιατρού περιγράφει πως εξαπατήθηκε από τον 66χρονο και τον συνεργό του

Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό: Μου ζήτησε 100.000 να θεραπεύσει την τύφλωσή μου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία νέα σοκασριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 66χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος προσποιούμενος τον νευρολόγο, εξαπατούσε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, απομυζώντας τεράστια χρηματικά ποσά και οδηγώντας, τουλάχιστον, πέντε από αυτούς στον θάνατο.

Μια γυναίκα η οποία είχε απευθυνθεί στον 66χρονο φυσικοθεραπευτή για βοήθεια, ξετυλίγει την απάτη που πρόλαβε και αποκάλυψε εις βάρος της. «Εγώ πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα ένα τροχαίο και έχασα την όρασή μου. Το πρόβλημά μου είναι νευρολογικό και, στόμα με στόμα, έφτασα στον 66χρονο και τον Γερμανό, που μου τον σύστησε ως γενετιστή και ειδικό νευρολόγο. Στο πρώτο ραντεβού, μου είπαν ότι θα επανακτήσω την όρασή μου» ανέφερε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.

Η γυναίκα, στη συνάντηση που είχε με τους δύο δήθεν γιατρούς, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Η υποψία, μου ήρθε από το πρώτο λεπτό. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που παρουσιάζεται ως επιστήμονας με κύρος, να έχει σπίτι και ιατρείο κρυμμένο σε κάτι χωράφια. Το δεύτερο είναι ότι στο δήθεν ιατρείο υπήρχε ένας χώρος αναμονής σαν αυλόγυρος που είχε τους ασθενείς τον έναν δίπλα στον άλλον. Μου έκανε άσχημη εντύπωση» δήλωσε.

Δείτε επίσης